Kies je favoriete radiostation

Dossiers

‘Hart & Ziel Nacht' op Ned2 en Radio 4

Medianieuws

Klassieke muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de uitzending van de ‘Hart & Ziel Nacht van de Klassieke Muziek’ op radio en tv. Het tv-programma is zaterdag 13 oktober om 23.15 uur te zien op Nederland 2. Dit wordt gemaakt in samenwerking met de Hart & Ziel lijst van Radio 4, waarin honderd favoriete klassieke muziekstukken van luisteraars te horen zijn.

De Hart & Ziel Nacht van de Klassieke Muziek op TV is een twee uur durend live programma vanuit het Bimhuis in Amsterdam. Presentator Hans Haffmans gaat op zoek naar de verhalen van luisteraars en prominenten achter de muziek uit de Hart & Ziel lijst.


De Radio 4 Hart & Ziel lijst
Vanaf 8 oktober start het stemmen op de Hart & Ziel lijst van Radio 4. Luisteraars kunnen tot en met 19 oktober stemmen op hun favoriete klassieke werken en hun keuze motiveren via Radio4.nl. In een keuzelijst staan honderden bekende klassieke werken, maar ook op minder voor de hand liggende muziekstukken kan gestemd worden. De Radio 4 Hart & Ziel lijst is op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober van 09.00 en 19.00 uur te beluisteren. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen