Search
Close this search box.

Henk Westbroek naar YorinFM [Update]

Zanger en presentator Henk Westbroek is vanaf augustus, elke werkdag van 12.00 uur tot 13.00 uur, terug op de landelijke radio bij Yorin FM. Al in 1982 begon hij met een nachtprogramma. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een zeer ervaren radiopresentator die met zijn radio 3-show ‘Denk Aan Henk’ veel luisteraars aan de radio kluisterde.

Henk Westbroek over zijn komst naar Yorin FM: “Een uur nadat ik zelf bedacht had aan mijn vierde jeugd te willen beginnen, werd ik door Jensen, tijdens mijn bezoek aan de sportschool, gebeld en voor Yorin FM gepolst. Ik was net bezig met een sprintje op een fiets zonder wielen. Ja, en dan zijn er nog mensen die het bestaan van hogere machten in twijfel durven trekken! De volgende dag werd de deur van de Yorin FM-studio voor mij opengedaan door vriend Rob Stenders. In alle oprechtheid durf ik te beweren dat ik me al meteen thuis voelde bij Yorin FM nog voordat ik mijn schoenen op de deurmat had kunnen vegen. Na het een jaar rustig te hebben aangedaan, heb ik me voorgenomen per augustus fris van de lever een radioprogramma te gaan presenteren dat nog leuker is dan alle leuke programma’s waar ik ooit mijn naam aan verbonden heb.”

Na Stenders en Jensen is Henk Westbroek de derde bekende naam die het radiostation van de Holland Media Groep heeft binnengehaald. Binnenkort wordt de complete nieuwe programmering bekendgemaakt. Hierin krijgt ook veel jong talent een kans.

Henk Westbroek is momenteel ook nog werkzaam voor RTV Utrecht. Daar maakt hij op vrijdagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur zijn programma Westbroek aan Tafel. Zijn laatste uitzending voor RTV Utrecht zal hij maken op vrijdag 2 juli. Westbroek blijft wel de vrijdag-edities van het programma Utrecht Centraal presenteren op Regio TV Utrecht. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten