Zoek
Sluit dit zoekvak.

Soapsterren worden sidekicks op Slam FM

‘Goede Tijden Slechte Tijden’ acteurs Nina (Marly van der Velden) en Bing (Everon Jackson Hooi) zijn woensdag de sidekicks in het programma van Kristel Kicks op Slam FM. Tijdens het programma gaan Kristel, Marly en Everon samen met de luisteraar in op het item ‘je eerste keer…’. Deze uitzending is ook via de webcam te volgen.

Kristel van Eijk, van maandag tot en met donderdag van 19:00 tot 21:00 te horen op Slam FM, nodigt wekelijks in haar programma ‘Kristel Kicks’ BN-ers uit als side-kick. Zo waren onder andere Elize, Ali B, Armin van Buuren, Renate Verbaan, Nikkie Plessen en Ferry Corsten al te gast in haar programma.

Win een rijbewijs met liften
Op vrijdag 8 maart houdt Slam FM een opmerkelijke actie, dan maken vijf luisteraars van Slam FM kans op een gratis rijbewijs. Luisteraars die meedoen worden op een onbekende locatie in Nederland gedropt. Daarna krijgen ze de opdracht om zo snel mogelijk liftend naar de radiostudio van Slam FM te komen met een mobiele telefoon. De deelnemer die zich als eerste bij Slam FM meldt mag zich volgens Slam FM daarna ‘de beste lifter van Nederland’ noemen en krijgt tevens een gratis rijbewijs. [Radiowereld.NL]