Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw programma voor Jort Kelder bij de KRO

Jort Kelder gaat vanaf vrijdag 16 maart ‘Dragons’ Den’, wat ‘hol van de draak’ betekent presenteren. In dit nieuwe KRO programma op Nederland 3 krijgen beginnende ondernemers, die nog weinig financiële middelen hebben, de mogelijkheid hun droom waar te maken. Dragons’ Den gaat over de dromen die mensen koesteren. Die kunnen uitkomen, of in scherven uiteen spatten.

In Dragon’s Den hebben de kandidaten een briljant idee voor bijvoorbeeld een nieuw product, bedrijf of dienst. Zij dromen ervan dit te verwezenlijken, maar kunnen niet starten omdat ze het geld niet hebben om te investeren in deze droom. In het nieuwe programma krijgen beginnende ondernemers de kans om hun droom aan een aantal investeerders te presenteren.

Jort Kelder, jurist van huis uit, is hoofdredacteur van het zakenblad Quote waar hij ooit begon als stagiair. Kelder kreeg titels en prijzen als ‘Jonge Haan’ en Hoofdredacteur van het Jaar en de Nederlandse Uitgeversbond riep zijn Quote in 1999 uit tot ‘Tijdschrift van het jaar’. Kelder schreef twee lifestyleboeken, publiceerde columns in het NRC Handelsblad en Het Parool. Recent presenteerde hij bij de KRO het debatprogramma Parla. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten