Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yorin herdenkt Bart de Graaff op radio en televisie

Medianieuws

Yorin herdenkt op dinsdag televisiepersoonlijkheid en BNN-directeur Bart de Graaff. Als eerbetoon aan Bart de Graaff wordt in het Yorin FM-programma “Jensen in de ochtend” en op Yorin-televisie aandacht besteed aan de televisiemaker die ooit zijn loopbaan begon bij het voormalige Veronica als presentator van het vooruitstrevende kinderprogramma “B.O.O.S”.

Zo is tussen 07.00 en 09.00 uur in het radioprogramma “Jensen in de ochtend” op Yorin FM een openhartig gesprek te horen met Bart de Graaff. Het betreft een radio-interview van afgelopen augustus. Hierin vertelt Bart onder meer over de schoonheid van het leven. Ondanks de diepe dalen die zijn ziekte hem brengt, blijft hij uitdagingen en vreugde in het leven waarderen. Verder praat hij over de belangrijke rol die zijn moeder in zijn leven speelt.

Ook wordt op Yorin FM het televisie-interview uitgezonden dat Bart de Graaff onlangs had met Robert Jensen in het spraakmakende programma “JENSEN!”. Op Bart’s typische humoristische wijze vertelt hij over zijn ziekte, liefdesleven en zijn functie als directeur van de jongerenomroep BNN. Op televisie herhaalt Yorin om 22.15 uur de hele uitzending van het programma “JENSEN!”, waarin Bart de Graaff op 2 april jongstleden te gast was. Ook worden er nog niet eerder vertoonde beelden van de opnames van deze aflevering uitgezonden. [M]

Gerelateerde Artikelen