Search
Close this search box.

Jaarbeurs Utrecht Marathon live op RTV Utrecht

De regionale omroep RTV Utrecht zal live verslag op radio en televisie van de Jaarbeurs Utrecht Marathon die maandag 13 april, Tweede Paasdag, gehouden wordt. RTV Utrecht zendt de marathon van 10.15 uur tot 16.00 uur live uit. Ook Radio M Utrecht FM 93.1 doet de hele dag live verslag van dit evenement.

RTV Utrecht
Presentatrice Mari Carmen Oudendijk zal vanaf 10.15 uur de RTV Utrecht kijker vanuit de studio op het Jaarbeursplein op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Tijdens de marathon zal atletiekdeskundige Gerard Nijboer de analyses verzorgen. Verder staat sportverslaggever René van den Berg bij de finish en Aletha Leidelmeijer doet verslag langs het parcours vanuit De Meern. Bert Kous verzorgt het commentaar van de marathon samen met co-commentator, atletiektrainer en coach Rob Veer. Willem van Elmpt doet live verslag vanaf de motor.

Radio M Utrecht FM
Pieter Tammens doet vanaf 10.00 uur live verslag op Radio M Utrecht in het programma van Ingrid Corvers, M-Magazine, van de hele marathon. En tijdens het radioprogramma Namen & Rugnummers doet hij verslag van de halve marathon. Verder is er in het sportprogramma ook veel aandacht voor andere regionale sporten. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten