Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kees Driehuis presenteert 'Per Seconde Wijzer'

Medianieuws

De bekende kennisquiz ‘Per Seconde Wijzer’ bestaat dit jaar alweer 42 jaar is vanaf 17 april elke vrijdagavond om 20.50 uur te zien bij de Vara op Nederland 2. De presentatie is ook dit jaar weer in handen van Kees Driehuis. De programmaformule blijft hetzelfde, met sinds vorig seizoen de categorie ‘Sport’ als extra categorie. De vragen gaan ook weer over het heden en verleden.

In ‘Per Seconde Wijzer’ gaan twee spelers de strijd aan met de klok. De kandidaten moeten binnen 200 seconden vier vragen beantwoorden in één van de zelf gekozen categorieën Geschiedenis, Kunst, Wetenschap, Tegenwoordige Tijd en Sport. Elke vraag bestaat uit negen subvragen.

Presentator Kees Driehuis vindt de categorie ‘Sport’, die er pas één seizoen in heeft gezeten, een waardevolle toevoeging. Driehuis: ‘Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe serie, vooral omdat we eindelijk de sportkenners een kans gaan geven om mee te doen. Zowel als speler in de studio, maar ook thuis op de bank.' Het nieuwe seizoen van 'Per Seconde Wijzer' loopt van 17 april tot en met 17 juli, en is elke vrijdag om 20.50 uur ter zien bij de Vara op Nederland 2. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen