Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rik en Rob vervangen Lucella op Radio 1

Medianieuws

Rik van de Westelaken en Rob Trip vervangen tijdelijk NOS Radio-presentator Lucella Carasso, die tot het einde van dit jaar met verlof gaat. Rik van de Westelaken presenteert tot eind december de avondeditie van het NOS Radio 1 Journaal. Rob Trip wordt op de donderdagavond de tijdelijke vervanger van Lucella als presentator van NOS Met het Oog op Morgen. Beide vervangers starten met hun tijdelijk job op 3 september.

Rik van de Westelaken presenteert in eerste instantie de avondeditie van het NOS Radio 1 Journaal  (16.30-18.30 uur, Radio 1) afwisselend met Govert van Brakel. Na 1 november, als Govert van Brakel stopt met zijn journalistieke werk bij het NOS Radio 1 Journaal, neemt Rik alle avondedities voor zijn rekening. Vanwege deze klus stopt Rik tijdelijk met zijn televisiepresentatiewerk. Na 1 januari keert hij terug bij het NOS Journaal op tv.

Rob Trip vervangt Lucella op ‘haar’ donderdagavond bij NOS Met het Oog op Morgen (23.00-2400 uur, Radio 1). Hij presenteerde in de eerste helft van de jaren negentig al een aantal jaren als vaste presentator dit programma. Naast zijn invaljob bij ‘het Oog’ bereidt Rob Trip zich dit najaar voor op het presenteren van het Acht-uur Journaal waarmee hij begin 2010 begint. [Radio.NL]]

Gerelateerde Artikelen