Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw jinglepakket voor Fresh FM

Medianieuws

Fresh FM bestaat 10 jaar. Met al eerder twee geslaagde feesten en een verhuizing in december wordt dit feestjaar van Fresh FM aangevuld met een compleet nieuw jinglepakket van Cue Creative’s jinglelabel Warp by Cue. Het nieuwe Fresh FM jinglepakket is sinds een week te horen op Fresh FM. Het jinglepakket is ingezongen door Caroline van Dest.

"Het uitgangspunt voor Warp by Cue met dit pakket was om de sound van nu te mixen met de sound van de échte dance classics. Zo is deze vormgeving helemaal in de trend van house bedacht, gemixt en uitgewerkt. Vocaal is een essentieel punt in jingles. Warp by Cue maakte daarom gebruik van de stem van Caroline van Dest (Soulvation) om dit pakket een eigen frisse sound te geven."

Daarnaast gaat Fresh FM ook verhuizen naar een nieuw groter pand. Het bijzondere aan de nieuwe studio van Fresh FM is dat de muren van de studio van glas worden gemaakt, zodat de deejays in het middelpunt staan binnen het nieuwe pand van de regionale commerciële zender. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen