Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pascal van Meerten nieuwe Zendermanager SBS 6

Medianieuws

SBS Broadcasting heeft Pascal van Meerten per 1 juni benoemd tot Zendermanager SBS 6. In zijn nieuwe functie wordt Van Meerten eindverantwoordelijk voor de programmering van de familiezender. Hij volgt Tina Nijkamp op die recentelijk werd benoemd tot Directeur Televisie. Pascal van Meerten is momenteel Hoofd Info- en Entertainment bij SBS Production.

Pacal van Meerten is sinds 1995 werkzaam bij televisie. Hij begon bij RTL Nieuws en vervolgens de NCRV, werkte hij daarna bij diverse tv-producenten als John de Mol Produkties en Holland Media House (Blue Circle). In 2002 maakte hij de overstap naar SBS Productions als uitvoerend producent. In 2005 werd hij benoemd tot Hoofd Info- en Entertainment. Per 1 juni gaat Pascal van Meerten aan de slag als Zendermanager SBS 6.

Directeur Televisie Tina Nijkamp: “Pascal van Meerten weet precies op wat voor televisie de SBS 6-kijker zit te wachten. Door zijn ervaring als producent van grote shows als Popstars en De Nieuwe Uri Geller, maar ook door producties als De Afvallers XXL en Gevangen in het Buitenland, is hij al jarenlang zeer nauw betrokken bij de zender. Pascal is een creatief pur sang die 24/7 bezig is met televisie. Ik ben ervan overtuigd dat de zender met Pascal als Zendermanager een mooie toekomst tegemoet gaat”.

Pascal van Meerten: “Ik heb met vele tv-producties de afgelopen jaren een bijdrage kunnen leveren aan de groei en het succes van SBS 6. Ik ben vereerd dat ik nu het vertrouwen krijg om zelf aan het roer te mogen gaan staan. De afgelopen jaren heeft het zenderteam een geweldige prestatie geleverd om van SBS 6 niet alleen een succesvolle tv-zender te maken, maar zeker ook een prachtig en zeer sterk merk. Mijn ambitie is om die merkwaarde de komende jaren te verstevigen en om te zetten in aansprekende marktaandelen.” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen