Kies je favoriete radiostation

Dossiers

ABN AMRO World Tennis Tournament via RTV Rijnmond

Medianieuws

Via RTV Rijnmond is van maandag 11 februari tot en met zondag 17 februari het grootste indoortennistoernooi ter wereld (live) te volgen. Gaat Roger Federer er dit jaar wederom met de titel vandoor of neemt del Potro, Tsonga of misschien wel Haase het stokje over? RTV Rijnmond brengt uitgebreid verslag van de 40ste editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament.

Radio Rijnmond
Op Radio Rijnmond zijn heel de dag updates van de gebeurtenissen op het Centre Court in Ahoy te horen. Op werkdagen komt het programma Middag aan de Maas live vanuit Tennis Plaza, de ontmoetingsplek van alle bezoekers van het ABN AMRO WTT.

Presentatrice Marcia Tap neemt de luisteraars tussen 14.00 en 17.00 uur mee in de wereld en geschiedenis van het tennis in Rotterdam. En ’s avonds is er Rijnmond Sport tussen 19.00 en 22.00 uur, eveneens live vanuit Ahoy.

TV Rijnmond
Op TV Rijnmond is dagelijks van maandag tot en met zondag iedere dag rond 17:30 uur het programma Tennis Plaza te zien. In dit tv-magazine gaan de makers op zoek naar leuke, gekke en mooie tennisverhalen. Daarnaast is er ook aandacht voor de partijen die worden gespeeld. In het weekend is er naast tennis ook uitgebreid aandacht voor het betaald voetbal. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen