Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cabaretier Najib Amhali presenteert The Comedy Factory

Medianieuws

In het nieuwe tvseizoen komt RTL4 elke zaterdagavond met een nieuwe aflevering van ‘The Comedy Factory’. Cabaretier Najib Amhali presenteert daarin de allerbeste nationale en internationale stand-up comedians op één podium. In ‘The Comedy Factory’ (vanaf 4 mei tussen 22.00 uur en 23.00 uur) bij RTL 4, laten tophumoristen van de hele wereld zien wat ze in huis hebben.

Cabaretier Najib Amhali presenteert The Comedy Factory Najib debuteert daarmee als presentator bij de familiezender, en treedt in de voetsporen van Jörgen Raymann die eerder het tv-programma presenteerde bij de publieke omroep. Van 1999 tot en met 2006 was het programma hier te zien met comedians uit Amerika, Engeland, Nederland en België.

In de eerste aflevering betreden de volgende comedians het podium: Keith Farnan (Groot-Brittannië), Bram van der Velde (Nederland), Aries Spears (Amerika) en Nabil (Nederland).

Het tv-programma keert terug in het bekende format. In elke show laten drie stand-up comedians uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn in Corso Rotterdam. Tussen deze acts is er ruimte voor veelbelovend talent van eigen bodem, waarbij Najib Amhali het geheel als presentator/ Master of Ceremonies aan elkaar praat. Najib begon ooit zelf als stand-up en is sindsdien uitgegroeid tot een van Nederlands meest populaire comedians. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen