Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwarte Cross Week bij 10 lokale omroepen in Twente

Medianieuws

In de 'Ochtendshow Twente' is het van 15 tot en met 19 juli 'Zwarte Cross Week'. De 'Ochtendshow Twente' is elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur te horen bij de 10 lokale omroepen in Twente; aafm, RTV Borne, TV Enschede FM, RTV Sternet, HOi, Radio Hengelo TV, Hofstreek, Radio 350, Delta en Regio FM.

Luisteraars maken elke dag kans op kaarten voor dit muziek- en crossevenement in Lichtenvoorde. Natuurlijk is er ook dit jaar weer veel motorcross bij de Zwarte Cross. Serieuze motorsport met echte wereldkampioenen wordt afgewisseld met bizarre klassen waar het helemaal niet om het winnen gaat.

Optredens
Op het festivalterrein staan naast de motorcross maar liefst 25 podia. Er zijn optredens van onder anderen Guus Meeuwis, Golden Earring, Go Back to the Zoo, Miss Montreal, The Kik, Bloodhound Gang, Di-Rect, Kensington en Normaal.

Theaterprogramma
Daarnaast is er een uitgebreid theaterprogramma, met onder anderen Ronald Giphart, Jeffrey Spalburg, Thijs Kemperink, Eric Koller en veel straattheater. Ook zijn er diverse stunts, zoals dit jaar 'The Naked Run for Freedom', waarbij de deelnemers naakt over de crossbaan rennen. Ze dragen alleen een helm. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen