Kies je favoriete radiostation

Dossiers

TV Oost en Omroep Gelderland doen verslag van Zwarte Cross

Medianieuws

TV Oost zal op zaterdag 27 en zondag 28 juli verslag doen van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. De uitzendingen zijn beide dagen te zien om 18.20, 19.20, 20.20 en vanaf 00.20 om het uur. Carrie ten Napel loopt over het festivalterrein en neemt de kijker mee voor, achter en boven de schermen van de Zwarte Cross.

TV Oost
Vanzelfsprekend is in het verslag ook een ruime samenvatting te zien van de motorcross, waarbij brommers, zwaargewichten en zelfrijdende caravans over de baan schieten. De beelden zijn zowel bij TV Oost als bij TV Gelderland te zien. Daarnaast zullen ook diverse andere omroepen veel aandacht besteden aan het evenement, waaronder 3FM.

Zwarte Cross Festival
Vorig jaar trok dit grootste meerdaagse festival van Nederland ruim 150.000 bezoekers. Het Zwarte Cross Festival is een feest met motorcross, stunts, humor, theater en veel spektakel. Daarnaast heeft het Zwarte Cross Festival meer dan 20 muziek- en theaterpodia. Er zijn dit jaar optredens van onder andere Direct, Kensington, Normaal, Miss Montreal, The Opposites en DJ Don Diablo.

Omroep Gelderland?
Het is niet bekend wanneer Omroep Gelderland precies aandacht zal besteden aan het festival, aangezien de regionale publieke omroep de media niet meer informeert. Hierdoor is het ook niet mogelijk om kijkers en luisteraars te informeren wat omroep Gelderland uitzend. TV Gelderland zal in iedergeval in het nieuws kort aandacht besteden aan het festival [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen