Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw seizoen Waar is De Mol? start met Rene van der Gijp

Medianieuws

Spraakmakende gasten in nieuw seizoen Waar is De Mol? In het zevende seizoen van Waar is De Mol? gaat Johnny weer naar bijzondere plekken met elke week een andere gast. Een aantal opnames hebben al plaatsgevonden, de komende weken stapt De Mol met onder anderen Gers Pardoel en Najib Amhali in het vliegtuig voor de laatste opnames van het nieuwe seizoen.

Ook staan er nog opnames gepland met Floortje Dessing en Daphne Deckers. Andere gasten die te zien zijn op de woensdagavond zijn Jan Smit, Bram Moszkowicz en Olcay Gulsen.

De eerste aflevering van het zevende seizoen Waar is De Mol? is met René van der Gijp naar de Catalaanse hoofdstad Barcelona op 21 augustus om 21.30 uur bij SBS6.

Nieuwe namen
De opnames van Waar is De Mol? zijn in volle gang, Johnny gaat op reis met verschillende nieuwe gasten. Gers Pardoel maakt de verste reis van zijn leven als ze afreizen naar Tokyo in Japan. Met cabaretier Najib Amhali gaat hij naar Marokko. Tevens reist hij met Floortje Dessing af naar de woestijn van Nevada. Daphne Deckers en Johnny gaan naar Italië. Samen met Olcay Gulsen brengt Johnny een bezoek aan Turkije. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen