Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Floortje Dessing gaat voor publieke omroep op vakantie

Medianieuws

De presentatoren van '3 op Reis' gaan weer op reis. Floortje Dessing maakt per boot, auto en trein een lange reis van Amsterdam naar Alaska. '3 op Reis' is vanaf zondag (8 september) tot aan de zomer van 2014 wekelijks om 19.55 uur te zien bij BNN op Ned3. Vanaf januari 2014 komt het nieuwe BNN-reisprogramma van Floortje op Ned1 daar nog eens bij.

Floortje: "Het is ieder jaar een cadeau om op reis te mogen voor dit programma. Dit seizoen is nog specialer omdat ik er vorig jaar vanwege mijn ziekte een tijd uit ben geweest. Des te blijer ben ik om er een heel seizoen tegenaan te gaan, voor twee programma’s tegelijk"

Naast Floortje gaan er dit jaar nog zes presentatoren op pad. Dennis Storm gaat in Europa naar Leuven, Liechtenstein, Moldavië en Oekraïne en Italië en tenslotte naar India. Nicolette Kluijver neemt een weekendtrip en Geraldine Kemper bezoekt de festivals Tomatina en AfricaBurn.

Chris Zegers neemt de kijkers mee naar Nieuw Zeeland en Canada en Patrick Lodiers bezoekt Kameroen. Later in het seizoen gaat ook Katja Römer-Schuurman op vakantie voor het tv-programma van BNN. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen