Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sky Radio - The Christmas Station van start

Medianieuws

Het duurt nog heel lang voor het kerst is, maarliefst 83 dagen. De herfst is nog maar net begonnen, maar Sky Radio brengt Nederland nu al volop in kerstsfeer. Sky Radio is weer gestart met het online radiostation The Christmas Station wat ook dit jaar weer via Radio.NL te beluisteren is.

Sky Radio - The Christmas Station van start Sky Radio zegt met de vroege start van The Christmas Channel tegemoet te komen aan de vraag van veel van haar luisteraars. Daarvoor is Sky Radio Summerhits vervangen door Sky The Christmas Channel.

Bekende kersthits als ‘Last Christmas’ van Wham! en ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey en ‘Christmas Lights’ van Coldplay zijn non-stop te beluisteren. Nieuw dit jaar is dat Sky Radio - The Christmas Station ook in heel Nederland digitaal via DAB te ontvangen is.

Program Manager Jan-Willem van Engelen: "Het is ongelofelijk, maar toen de thermometer in augustus nog ruim 25 graden aangaf, kregen wij de eerste e-mails over kerstmuziek alweer binnen. Het lijkt wel of mensen ieder jaar eerder zin hebben in de kersthits van Sky Radio! En dat kan dus vanaf vandaag via ons online radiostation Sky Radio -The Christmas Station."

Gerelateerde Artikelen