Kies je favoriete radiostation

Dossiers

FC Twente – Ajax live op open kanaal FOX

Medianieuws

De digitale basiszender FOX trekt nog steeds weinig kijkers met series als The Simpsons, The Bridge, Leverage en Fox Sport Centraal. Daarom zendt Fox zaterdag 19 oktober live verslag van de Eredivisie-topper FC Twente – Ajax. FOX is in Nederland vrij te ontvangen door bijna alle digitale tv-abonnees.

De uitzending begint om 20.00 uur en is een samenwerking tussen FOX en live voetbalzender FOX Sports en vindt plaats dankzij medewerking van NOS. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt in de Grolsch Veste.

FC Twente - Ajax
De uitzending op FOX begint om 20.00 uur waar Toine van Peperstraten vanuit de studio de voorbeschouwing verzorgt met vaste gasten Jan van Halst en Kenneth Perez. Regelmatig zoeken zij contact met de Grolsch Veste, waar Jan Joost van Gangelen samen met analist Arnold Bruggink langs het veld staat voor het laatste nieuws en interviews. Het commentaar tijdens de wedstrijd is in handen van Leo Oldenburger.

FOX Voetbal
FC Twente – Ajax is de eerste Eredivisie wedstrijd die live is te zien op FOX. De tv-zender besteedt iedere maandag al veel aandacht aan voetbal in het programma ‘FOX Voetbal’, gepresenteerd door Toine van Peperstraten en Jan van Halst. Met ingang van maandag 21 oktober is ‘FOX Voetbal’ wekelijks te zien om 22.00 uur, met daarin veel aandacht voor alle exclusieve samenvattingen van de Premier League en Serie A, evenals de meest recente overzichten van de Jupiler League en de Eredivisie. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen