Kies je favoriete radiostation

Dossiers

‘Miracle’ is ultieme hit Ilse DeLange, win het album via Twitter

Medianieuws

Het nummer ‘Miracle’ is door de luisteraars van 100%NL verkozen tot het populairste nummer van Ilse DeLange. De zangeres zit 15 jaar in het vak en heeft al vele bijzondere hits op haar naam staan. Daarom is 100%NL op zoek gegaan naar de meest gewaardeerde Ilse DeLange-platen. Radio.NL geeft deze week ook een gratis album weg via Twitter.

‘Miracle’ is ultieme hit Ilse DeLange, win het album via Twitter De luisteraars konden op de website van 100ProcentNL hun stem uitbrengen. ‘Miracle’ blijkt de ultieme Ilse-hit. De nummer 1-hit uit 2008 wordt op de voet gevolgd door ‘The Lonely One’ uit 2006. De nieuwste single van Ilse DeLange, Blue Bittersweet, wordt nu al bijzonder gevonden door de luisteraars van 100%NL met een notering op de 3e plaats.

Deze hele week stond 100%NL in het teken van Het Beste van Ilse DeLange. Om te vieren dat Ilse 15 jaar in het vak zit, maakten de luisteraars van 100%NL kans op een lunch in Jamie Oliver’s Fifteen Amsterdam. Ilse zal daar voor de prijswinnaars ook een aantal nummers van haar nieuwe album ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’ spelen.

Win nieuwe album 'Eye of the hurricane' via Twitter
Radio.NL geeft deze week ook het nieuwe album 'Eye of the hurricane' van Ilse DeLange weg. Retweet dit bericht via Twitter, vrijdag maakt Radio.NL de winaar bekend via Twitter. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen