Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Muziekprogramma De Nacht Klinkt Anders stopt op Radio 1

Medianieuws

Het muziekprogramma 'De Nacht Klinkt Anders' stopt vanaf april op de nieuws- en muziekzender Radio 1. 'De Nacht Klinkt Anders' is elke week te horen in de nacht van woensdag- op donderdag van 02.00 tot 06.00 bij de Vara, gepresenteerd door Roel Koeners.

In het muziekprogramma 'De Nacht Klinkt Anders' komen bijna alle muziekstijlen voorbij: pop, soul, easy-listening, world, rock, cabaret, swing, jazz en klassiek.

Koeners meldt al een maand lang dat het radioprogramma 'moet' stoppen. Inmiddels is duidelijk dat de laatste uitzending in de nacht van 27 op 28 maart te horen zal zijn. Bij Koeners zelf is ook niet bekend wat er voor in de plaats komt.

Muziek
Het muziekprogramma 'De Nacht Klinkt Anders' verdwijnt omdat de muziek- en nieuwszender Radio 1 de nachtprogrammering meer wil laten aansluiten bij de kern van het publieke radiostation: nieuws, journalistiek en achtergronden. De Vara werkt nog steeds aan een nieuwe invulling van deze nachturen.

Niet populair
Het programma, wat soms van te voren wordt opgenomen, was niet erg populair, op Twitter had het programma slechts 30 volgers. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen