Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Experimenteel datingprogramma vanaf 4 maart bij RTL 5

Medianieuws

Het nieuwe datingprogramma ‘Adam zkt. Eva’, gepresenteerd door Nicolette Kluijver is vanaf 4 maart om 20.30 uur te zien bij RTL 5. In het programma ontmoeten iedere aflevering twee nieuwe singles elkaar voor het eerst naakt op een onbewoond eiland.

De kandidaten in ‘Adam zkt. Eva’ zijn alleenstaand, avontuurlijk en intelligent genoeg om verder te kijken dan het uiterlijk. Ze reizen af naar een tropisch eiland voor een nogal experimentele date.

De singles zijn namelijk op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan een potentiële partner, die ze 'zonder kleren' ontmoeten. RTL5 maakt hier al veel reclame voor in diverse promo's. Het begin van een onvergetelijke ervaring: samen naakt overleven en elkaar leren kennen.

In de liefde verlangt iedereen naar intimiteit, maar wordt men vaak geleid door uiterlijk. ‘Adam zkt. Eva’ gaat daar tegen in met een mooi, eerlijk en niets verhullend datingprogramma. Zonder materialistische zaken als merkkleding en smartphone en ontdaan van afleidende prikkels zoals make-up, aftershave en discodecibels, blijven alleen de natuurlijke schoonheid, charme en karakter van de kandidaten over. Lukt het ze om hiermee indruk te maken?

"’Adam zkt. Eva’ is een waanzinnig experiment in de liefde! Het programma is op mijn, overigens wel aangeklede, lijf geschreven en ik sta dan ook echt te trappelen om dit gedurfde programma te presenteren”, aldus Nicolette over haar eerste presentatieklus voor RTL 5. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen