Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio 4 Klassiek in de Stad doet Groningen aan

Medianieuws

Radio 4 Klassiek in de Stad komt woensdag 26 maart de hele dag live vanuit Groningen. Radio 4 laat luisteraars kennis maken met de diverse muzikale en culturele tradities die Groningen rijk is. Radio 4 is te vinden in het hart van de stad: het Grand Café van De Prinsenhof aan het Martinikerkhof.

Ook in de stad horen mensen op diverse plekken mini-concertjes. Radio 4 Klassiek in de Stad begint om 07.00 uur. Publiek is welkom om de radio-uitzending in het Grand Café en de mini-concertjes in de stad gratis bij te wonen.

Niet alleen in het Prinsenhof, waar de radio-uitzending plaatsvindt, maar ook op andere locaties in de stad verrast Radio 4 het aanwezige publiek met klassieke mini-concertjes. De locaties worden op de dag zelf, op woensdag 26 maart, op Radio 4 bekendgemaakt.

De live-uitzending van Radio 4 Klassiek in de Stad begint woensdag 26 maart om 07.00 uur met het Radio 4-programma’s De Ochtend van 4, gevolgd door de programma’s De Klassieken, Licht op 4, Muziekwijzer en Podium. Een verslaggever van Radio 4 laat luisteraars gedurende de dag horen wat zich in de stad afspeelt. De dag eindigt om 18.00 uur.

Publiek is vanaf 09,00 uur welkom om de uitzending in het Grand Café van De Prinsenhof bij te wonen. Groningen is de vierde gemeente die Radio 4 Klassiek in de Stad aandoet. Eerder was Radio 4 Klassiek in de Stad al in ’s-Hertogenbosch, Arnhem en Zwolle. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen