Kies je favoriete radiostation

Dossiers

3FM volledig in teken van tiende editie 3FM Awards

Medianieuws

3FM staat deze hele week in het teken van de 3FM Awards. Luisteraars horen veel muziek van genomineerde artiesten. Op de dinsdagavond is live op 3FM de uitreiking van de Serious Talent Award; de enige juryprijs. Op donderdagavond 10 april wordt duidelijk aan wie de luisteraars de 3FM Awards toekennen.

In de ochtendshow op 3FM nemen artiesten als De Staat, Jett Rebel en Kensington de Speelplaats van de studio over. Ze laten de luisteraars live horen waarom zij een 3FM Award verdienen. De finale van de week is de 3FM Awards liveshow. Optredende artiesten zijn Bløf, Blaudzun, Nielson, De Staat, Jacqueline Govaert, Racoon, Kensington, Opposites, Mr. Probz en Chef’Special.

Twaalf 3FM Awards worden namens de luisteraars uitgereikt: Beste band, Beste zanger, Beste zangeres, Beste artiest pop, Beste artiest rock, Beste artiest alternative, Beste artiest hiphop, Beste artiest dance, Beste single, Beste album, Beste live act en Beste nieuwkomer.

3FM Serious Talent Award
Dinsdag 8 april maakt 3FM tussen 19.00 en 22.00 de winnaar van de 3FM Serious Talent Award bekend. De vijf genomineerden spelen live in de 3FM studio en blikken terug op hun jaar als 3FM Serious Talent. Genomineerd voor de 3FM Serious Talent Award zijn Mozes And The Firstborn, Taymir, Jett Rebel, Tessa Rose Jackson en Town Of Saints. Op vrijdag 11 april blikken de 3FM deejays terug op de Award show. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen