Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paul de Leeuw presenteert nieuw seizoen Ranking The Stars

BNN start weer met een nieuw seizoen Ranking The Stars. Presentator Paul de Leeuw is wederom de presentator. Het vaste team bestaat uit Richard Groenendijk, Edsilia Rombley en Freek Bartels. Iedere aflevering wordt dit trio aangevuld met een bataljon aan BN’ers.

De eerste drie afleveringen zijn dat onder anderen songfestival-hunk Tim Douwsma, royalty expert Marc van der Linden, GTST-ster Toprak Yalçiner, model Christina Curry en presentatrices Cilly Dartell en Milika Peterzon.

Ook Patty Brard keert weer terug. En daarnaast de Volendamse zangeres Monique Smit, Radio 6 deejay Sylvana Simons, presentator Rick Brandsteder, Sesamstraat-icoon Gerda Havertong, voormalig BZN-zangeres Anny Schilder en danseres Euvgenia Parakhina. Ranking The Stars is vanaf 20 juli iedere zondag om 21.15 uur te zien bij BNN op 3.

Paul de Leeuw: “Het belooft een bijzonder seizoen van Ranking te worden. Zo komt zelfs in één aflevering de moeder van Christina Curry, Patricia Paay, langs. Benieuwd hoe zij elkaar rangschikken.”

Regels
Elke week krijgen de BN’ers vragen voor hun kiezen over zichzelf en over de andere deelnemende sterren. De sterren moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen.

Degene die de mening van het panel het best weet in te schatten wint het spel. Ondertussen leren we de BN’ers goed kennen, want elke plaats op de lijst moet gemotiveerd worden. Dat kan leiden tot verrassende uitspraken over en weer, want wie zet je op plaats tien en wie op plaats één en vooral waarom? [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten