Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marc de Hond terug op de radio

Rolstoelbasketballer en presentator Marc de Hond gaat weer radio maken. Van maandag 28 juli tot en met vrijdag 1 augustus presenteert hij een week lang het dagelijkse sportprogramma op de nieuwe sportzender ALLsportsradio.

De Hond is iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen in het lunchprogramma ALLsportsradio LIVE met updates, studiogasten, reportages, interviews en bijzondere verhalen achter de sport. Met deze week uiteraard ook aandacht voor rolstoelbasketbal.

Marc de Hond en ALLsportsradio
Marc de Hond was al eerder te horen op de nieuwe sportzender. Eerder dit jaar deed hij, exclusief voor ALLsportsradio, voor het eerst op de Nederlandse radio live verslag van de finale in de eredivisie van het rolstoelbasketbal. Het station is een initiatief van het Hilversumse mediabedrijf YPCA, ook eigenaar van het radiostation Traffic Radio.

De Hond op de radio
Marc de Hond startte in 1999 als deejay bij 3FM. Hij presenteerde hier samen met Merel Uffing elke zondag het programma BuZz. Daarnaast valt De Hond geregeld in als presentator op Radio 2 bij Plaza. Verder presenteert hij het Eindexamenjournaal op radio en tv, en sinds 2003 de jaarlijkse uitzending van de Oscars op Radio 1. In april 2006 is hij de eerste deejay die de overstap maakt naar de nieuwe radiozender Caz, daar is hij tot eind juni 2007 elke maandag tot en met donderdagavond te horen met zijn programma ‘Wacht U voor de Hond’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten