Kies je favoriete radiostation

Dossiers

OUTtv verhuist naar gay-vleugel RTV Utrecht

Medianieuws

De gay lifestyletelevisiezender OUTtv zal per 1 oktober intrek nemen in het pand van RTV Utrecht. Dit pand wordt momenteel van binnen verbouwd en OUTtv zal de 'Henk Westbroek'-vleugel gaan huren, als gevolg van haar internationale groei.

Over het nieuwe interieur van RTV Utrecht is veel commotie. Zo zou het geen nieuwsvloer meer zijn, maar een gay sauna, volgens bronnen van de weblog GeenStijl. Marc Putman, CEO van OUTtv, deze maand gratis te ontvangen bij Ziggo, ziet hierin juist de innovatie. “Wij zijn heel blij met het nieuwe interieur." 

De restyling van het interieur is in handen van Chiel Harten van Uw Vastgoedstylist. Hij heeft al vele panden in binnen- en buitenland onder handen genomen. Chiel Harten is door RTV Utrecht en OUTtv aangenomen om het interieur aan te passen aan het ‘nieuwe werken’.

“Wij zijn blij dat Chiel en RTV Utrecht het lef tonen om out of the box te denken”, aldus Marc Putman. “Jammer dat mensen snel geneigd zijn dergelijke associaties te leggen om de gedurfde stijl meteen wegzetten als een gay sauna." [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen