Kies je favoriete radiostation

Dossiers

VS: Nieuwe weekendshow voor Scott Shannon

Medianieuws

Radiodeejay Scott Shannon is vanaf volgende maand ook in het weekend te horen. Met ingang van 18 oktober presenteert hij wekelijks “America’s Greatest Hits”. De nieuwe show is te horen op (W)CBS FM 101.1 in New York City, waar Shannon de dagelijkse ochtendshow presenteert, en negen andere classic hits stations van CBS Radio.

VS: Nieuwe weekendshow voor Scott Shannon Sinds maart is Scott Shannon elke werkdag te horen in de ochtend op CBS FM.

En met succes, want de zender is al twee maanden op een rij marktleider in New York City. Voor zijn komst bij CBS FM was de deejay 22 jaar te horen op 95 5 (W)PLJ, eveneens in de Big Apple. Shannon werd hier onverwachts aan de kant geschoven omdat hij te oud zou zijn voor de doelgroep.

Naast de ochtendshow op PLJ vulde Shannon ook nog de “True Oldies Channel”, een 24 uurs netwerkprogramma de beste hits uit de jaren ’60 en ’70. Ook hier trok Cumulus, die tevens eigenaar is van PLJ, de stekker uit.

Nu zou je kunnen verwachten dat Shannon het gezien zijn leeftijd, hij is inmiddels de 65 gepasseerd, het wat rustiger aan gaat doen, maar niets is minder waar. Naast de ochtendshow start Shannon met een nieuwe vier uur durende weekendshow: America’s Greatest Hits

In America’s Greatest Hits draait Shannon de beste “classic hits”, one-hit-wonders en interviewt hij artiesten waarvan hij de muziek draait. Scott Shannon over zijn nieuwe show: “Ik hou van het medium radio…iedereen weet dat…en ik grijp dan ook iedere mogelijke kans om de grootste hits aller tijden te draaien en verhalen te vertellen over de artiesten, de muziek en de tijdsperiode waaruit ze komen”.

America’s Greatest Hits is met ingang van 18 oktober elk weekend te horen op de 10 classic hits stations van CBS Radio, waaronder CBS FM, K-Earth 101 (KRTH/Los Angeles), 104 3 K-Hits (WJMK/Chicago), 104.3 WOMC (Detroit) en 98.7 KLUV (Dallas). Via United Stations Radio Networks is het programma ook beschikbaar voor andere radiostations. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen