Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sublime You gestopt met uitzenden via DAB+

DAB

[Update] Sublime FM is gestopt met Sublime You via Digital Radio+. In plaats hiervan is nu non-stop muziek te horen met op de hele uren nieuws. Wat de precieze plannen van Sublime FM met het tweede kanaal via DAB+ zijn is niet bekend. Radio.NL heeft nog geen reactie gekregen op vragen hierover.

Eerder deze week was opeens Dance Classics Radio te horen met volgens eigen zeggen “24 uur per dag de beste soul, funk & disco”. Sinds donderdag zijn er echter Sublime FM jingles te horen op de zender. In enkele jingles wordt Sublime FM Dance Classics Radio genoemd.

Op de playlist van het tweede kanaal van Sublime staan artiesten als Champaign, Hi Gloss, Sister Sledge, The Emotions, Deniece Williams, Peaches en Herb, Love Unlimited, The O'Jays, Evelyn Thomas, Earth, Wind & Fire en Rockwell. Opvallend is ook dat via DAB+ nog steeds de naam Sublime You wordt aangegeven als stationsnaam.

Sublime You werd in september 2013 gelanceerd als tweede kanaal via DAB+. Het radiostation bracht uitsluitend gesproken woord. Zo werden Nederlanders gevraagd om hun mening over de actualiteit en werden de rondetafel discussies van Fresh Friday herhaald.

Sublime FM gaat verhuizen
De landelijke commerciële zender Sublime FM gaat binnenkort ook verhuizen. Vanaf maandag 8 december komt Sublime FM vanuit een nieuwe studio.

De radiostudio verhuist van de 'Creative Valley' op het bedrijventerrein Papendorp in Utrecht naar het Beatrixgebouw (naast de hoofdingang) op het Jaarbeursplein in centrum van Utrecht.

De radiostudio is direct naast de hoofdingang van het Beatrixgebouw te vinden en aan de buitenkant is Sublime FM goed te zien. Jaarlijks komen er ruim 3 miljoen reizigers en bezoekers van beurzen en evenementen langs de nieuwe radiostudio van Sublime FM. Op locatie ontplooit de zender diverse activiteiten, zoals optredens van jazz, soul en funk artiesten en discussiepanels onder de noemer de ‘Tafel van de Vooruitgang’. De radiozender wil op deze manier interactie aangaan met haar publiek. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen