Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nat Geo Wild in januari Zender van de Maand

Medianieuws

In de maand januari staat wildlife-zender Nat Geo Wild open voor alle digitale abonnees van Ziggo, UPC, KPN, Tele2 en Delta. Bij CanalDigitaal en Caiway is de zender al onderdeel van het basispakket. Hiermee is Nat Geo Wild in de eerste maand van het nieuwe jaar in meer dan 5,5 miljoen Nederlandse huishoudens beschikbaar.

In januari is Nat Geo Wild ‘Zender van de Maand’ bij UPC van 6 januari tot en met 3 februari op kanaal 14, van 5 januari tot en met 2 februari bij KPN op kanaal 20 en bij Delta op kanaal 62. De komende maand is Nat Geo Wild ook beschikbaar bij Ziggo kanaal 204/205, CanalDigitaal kanaal 47, Caiway kanaal 27, en Tele2 kanaal 113/314.

Premières in januari
De nieuwe driedelige serie ‘Secrets Of The Wild’ brengt door middel van de nieuwste filmtechnieken de kijker dichter bij een aantal van 's werelds meest zeldzame en markante wezens. ‘Raccoon: Backyard Bandit’ laat zien dat wasberen die in steden en dorpen leven veel succesvoller zijn dan hun landelijke soortgenoten en ‘Secret Garden’ maakt gebruik van HD-technologie, verborgen camera’s, slow motion-filmtechnieken en macro-objectieven om het geheime leven in onze tuinen te onthullen.

Zender Nat Geo Wild is in Nederland beschikbaar in een pluspakket van vrijwel alle providers, waaronder Ziggo, UPC, KPN, Tele2 en Delta. Bij CanalDigitaal en Caiway is Nat Geo Wild in het basispakket te vinden. In België is de zender te ontvangen via TV Vlaanderen en Belgacom. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen