Search
Close this search box.

‘Marilyn Monroe gezicht van cosmeticamerk’

Marilyn Monroe is het nieuwe gezicht van cosmeticamerk Max Factor. De in 1962 overleden actrice is dit jaar in advertenties en reclamecampagnes te zien.

Marilyn Monroe is het nieuwe gezicht van cosmeticamerk Max Factor. De in 1962 overleden actrice is dit jaar in verschillende advertenties en reclamecampagnes van het merk te zien, zo weet de Britse krant The Telegraph.

Max Factor richt zich volgens de krant met name op de transformatie van Norma Jeane Mortenson tot sekssymbool Marilyn Monroe. “De rode lippen van Marilyn, haar lichte huid en haar dik aangezette ogen waren een belangrijk modebeeld in 1940. En je ziet haar look nu nog steeds terug”, aldus creatief directeur Pat McGrath.

Eerder schitterden Gwyneth Paltrow en Gisele Bündchen al in campagnes van Max Factor. Het is overigens niet de eerste keer dat Marilyn na haar dood is te zien in een campagne van een cosmeticamerk. Zo speelde de sexy blondine, die niet ouder werd dan 36 jaar, in 2011 ook al een rol in een reclame van het parfum Dior J’Adore.

[NOVUM]