Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bauer kijkt met goed gevoel terug op uitvaart

Frans Bauer verloor vorige week zijn vader. Bij RTL Late Night vertelde hij hoe hij de afgelopen week heeft beleefd. “Ik heb een goed gevoel over de uitvaart.”

Frans Bauer verloor vorige week zijn vader. Bij RTL Late Night vertelde de zanger hoe hij de afgelopen week heeft beleefd. “Ik heb een heel goed gevoel over de uitvaart. We hebben gedaan wat hij graag had gewild”, aldus Frans die tijdens de dienst een speciaal lied voor zijn vader zong.

“Mijn vader was iemand waar iedereen welkom was, dus dat hebben we voor de uitvaart ook zo gedaan”, vervolgde Frans. De zanger en zijn familie vonden het vorige week goed dat er pers en fans aanwezig waren bij een deel van de begrafenis. “Ons hele leven is gedeeld. Vanaf de serie De Bauers was dat eigenlijk zo. We zijn altijd een open boek geweest naar de fans toe”, aldus Frans die vond dat zijn fans daardoor ook de kans verdienden om afscheid te nemen van zijn vader.

Hoe Frans de afgelopen week heeft beleefd? “Het is pas anderhalve week geleden en ik besef mij nu eigenlijk pas wat er allemaal is gebeurd”, aldus een zichtbaar geemotioneerde Frans. “Het grote gemis moet denk ik nog komen. Ik belde hem zeven � acht keer per dag en ik ging er ook bijna iedere dag naartoe. In de afgelopen week had ik steeds de neiging om te bellen, maar dat kon niet.” Bauer benadrukt ook dat hij graag positief wil blijven. “Dat hij hij me gezegd, dus dat probeer ik te doen.”

In de uitzending van Humberto Tan zat ook Edwin Evers aan tafel. Hij verloor zijn vader een half jaar geleden. “Het is net alsof ik mijzelf hoor praten”, aldus Edwin na het verhaal van Frans. Evers heeft er in de afgelopen maanden niet veel over gepraat, maar bij Tan vertelde hij dat hij zijn vader ‘verschrikkelijk mist’. “Er gaat geen uur voorbij dat ik niet aan hem denk.”

[NOVUM]