Search
Close this search box.

Eerste autorit Ed Sheeran bij Top Gear

Ed Sheeran heeft voor het eerst achter het stuur van een auto gezeten, ook al heeft hij geen rijbewijs. Hij reed voor het programma Top Gear op een circuit.

Ed Sheeran heeft voor het eerst achter het stuur van een auto gezeten, ook al heeft de zanger geen rijbewijs. Hij reed woensdag voor het programma Top Gear over een racecircuit, zo weet Irish Mirror.

De ster van Thinking Out Loud vroeg zijn Twittervolgers om hem veel succes te wensen, omdat hij nog nooit een auto had bestuurd. Na wat instructies van de Second White Stig, een mysterieus personage uit het Britse televisieprogramma dat zijn helm altijd op houdt, mocht Sheeran dan eindelijk rijden. In een automaat, wel te verstaan.

Toch verliep zijn eerste rit niet helemaal vlekkeloos. De singer-songwriter vloog flink uit de bocht en belandde in de berm. Na een aantal hobbelende meters wist hij de auto weer op het circuit te krijgen. Hij raakte niet gewond en stapte even later lachend uit de auto.

Een beeldfragment van Sheerans rit is op YouTube te zien. De aflevering van Top Gear waar Eds rijkunsten te bewonderen zijn, komt zondag op de BBC.

[NOVUM]