Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van den Krommenacker heeft weer nieuwe energie

Addy van den Krommenacker heeft zijn problemen met de Belastingdienst opgelost. “Dat geeft je zoveel nieuwe energie en een hele goede vibe.”

Addy van den Krommenacker beleefde een paar lastige weken, maar vorige week kon de couturier na zijn nieuwe modeshow onthullen dat hij zijn problemen met de Belastingdienst achter zich kon laten. “Dat geeft je zoveel nieuwe energie en een hele goede vibe”, vertelt hij aan RTL Boulevard.

“Ontwerpen is mijn leven, dat stroomt echt door mijn aderen”, vervolgt de ontwerper. Hoe hij in deze situatie terecht kon komen? “Het is niet dat ik niet zakelijk ben, ik weet veel over boekhouden, maar die hele belastingkwesties daar wist ik weinig van”, legt de ontwerper uit.

“Op een gegeven moment had ik een betalingsregeling, maar als ik dan een mindere maand had verviel die regeling. Dan komen er harde maatregelen en dat had ik niet verwacht”, zegt Van den Krommenacker. “Ik ben natuurlijk een bekende Nederlander, dus dan komt dit in het nieuws. Overal waar ik kwam, had men het erover.”

Van den Krommenacker hoopt hij deze tijd nu achter zich kan laten. “Ik wil niet dat mensen mij zien en zeggen: Hé dat is Addy van de belasting. Het moet zijn: Addy van de mooie jurken.”

[NOVUM]