Search
Close this search box.

Brad Pitt verliest behoorlijk met pokeren

Brad Pitt deed afgelopen week mee aan een potje poker tijdens het Sundance Film Festival. De acteru verloor 25 duizend dollar, weet Radaronline.

Brad Pitt deed afgelopen week mee aan een potje poker tijdens het Sundance Film Festival, maar dat had de acteur beter niet kunnen doen. Volgens Radaronline heeft Pitt behoorlijk verloren.

Hij zou zo’n 25 duizend dollar hebben verloren. “Wat begon met één potje poker, liep uit op twee en later vijf spelletjes”, vertelt een insider. “Hij vertelde zijn tegenspelers dat als zij zouden verliezen dat ze iets geks moesten doen en als hij zou verliezen, Brad 25 duizend dollar op tafel leggen. Toen er gedeeld werd en Brad zijn kaarten zag, begon hij te lachen. Hij zei dat hij de slechtste kaarten had”, aldus de bron.

Volgens Radaronline denkt Angelina Jolie overigens dat het verhaal anders in elkaar zit. Brad zou helemaal niet zulke slechte kaarten hebben gehad. De man die bij hem aan tafel zat, had hem verteld dat hij twee kinderen op de universiteit had en dat zijn vrouw zwanger is van een derde. “Angelina denkt daarom dat Brad de kaarten expres op tafel zou hebben gegooid, hij zou haar namelijk meermaals hebben gezegd wat een aardige man het was en dat hij wel wat hulp kon gebruiken.”

Pitt was op het film festival om zijn nieuwe film True Story met James Franco te promoten.

[NOVUM]