Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zaal zingt Willeke toe tijdens gala

Een bijna vol Carré heeft zangeres Willeke Alberti maandag spontaan toegezongen bij aanvang van het gala ter gelegenheid van haar zeventigste verjaardag.

Een bijna vol Carré heeft zangeres Willeke Alberti maandag spontaan toegezongen bij aanvang van het gala ter gelegenheid van haar zeventigste verjaardag. Een paar fans zetten na het eerste nummer Lang zal ze leven in, waarna de hele zaal meteen mee ging. Alberti nam de aubade bescheiden en blozend in ontvangst.

Alberti viert op 2 en 3 februari met twee unieke concerten haar eigen zeventigste verjaardag, haar zestigjarig jubileum als artiest en de dertigste sterfdag van haar vader en inspirator, Willy Alberti. “Het worden grootse avonden”, vertelde de zangeres vooraf. “Het wordt een heel persoonlijke muzikale reis waarop ik met veel vrienden het leven wil vieren en herinneringen ophaal aan mijn lange carrière. Daarin is uiteraard een heel grote rol weggelegd voor mijn vader. Zonder hem was ik vermoedelijk nooit in dit vak beland.”

Er zijn ook optredens van speciale gasten als André van Duin, Jenny Arean en Paul de Leeuw. Voor dinsdag zijn er nog kaarten over.

[NOVUM]