Search
Close this search box.

Depp wilde geen huwelijkse voorwaarden

Johnny Depp en Amber Heard zijn getrouwd zonder huwelijkse voorwaarden. Depp zou ervan hebben afgezien om te bewijzen dat zijn liefde oprecht is.

Johnny Depp en Amber Heard zijn getrouwd zonder huwelijkse voorwaarden. Dat meldt OK!. De 51-jarige Depp zou van huwelijkse voorwaarden hebben afgezien om te bewijzen dat zijn liefde voor de 28-jarige Heard oprecht is.

Daarmee sloeg Johnny het advies van vrienden, familie en zelfs zijn ex Vanessa Paradis in de wind. “Hij is erg naïef bezig en smeekbedes van Vanessa tot aan zijn meest vertrouwde adviseurs worden compleet genegeerd. Het is van de zotte”, vertelt een ingewijde.

De insider vervolgt: “Hij is bereid om alles op het spel te zetten voor Amber. Hij is ervan overtuigd dat ze voor altijd bij elkaar zullen blijven, hoewel ze al behoorlijk wat dieptepunten hebben meegemaakt en de afgelopen drie jaar zelfs meerdere keren op het punt stonden om uit elkaar te gaan.”

Het acteurskoppel trouwde op 3 februari in Los Angeles voor de wet. Het stel deed er nog een schepje bovenop door elkaar nogmaals het jawoord te geven tijdens een ceremonie op het privé-eiland van Depp in de Bahama’s, Little Hall’s Pond Cay.

[NOVUM]