Search
Close this search box.

Rihanna en Leonardo DiCaprio samen gespot

Rihanna en Leonardo DiCaprio hebben samen de bloemetjes buitengezet in New York. De acteur en de zangeres werden door New York Daily News gespot.

Rihanna en Leonardo DiCaprio hebben samen de bloemetjes buitengezet in New York. De Oscar-genomineerde acteur en de zangeres werden door New York Daily News gespot toen ze op Valentijnsdag apart van elkaar een nachtclub verlieten.

Rihanna en Leonardo vierden Valentijnsdag al vroeg, want ze werden beiden in de nacht van vrijdag op zaterdag gefotografeerd op de stoep van de uitgaansgelegenheid Up and Down in New York. Leonardo droeg vrijetijdskleding en een grijs petje, dat hij over zijn ogen trok om bijna onherkenbaar langs de fotograaf te kunnen lopen. De Diamonds-zangeres was uitgedost in een stijlvolle glitterjurk met bijpassende stilettohakken en lange roze bontjas.

’s Avonds bezocht Rihanna een basketbalwedstrijd tijdens NBA Saturday Night in Brooklyn. Daar zat actrice Julianne Moore ook in het publiek, met haar man Bart Freundlich en hun dochter Liv. Ook rapper en zangeres Nicki Minaj was aanwezig.

[NOVUM]