Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fabienne de Vries geniet van dochtertje

Fabienne de Vries werd vorig jaar voor de eerste keer moeder van dochtertje Teddy. “Ik ben elke dag dankbaar dat ik onderdeel mag uitmaken van haar leven.”

Fabienne de Vries werd vorig jaar voor de eerste keer moeder van dochtertje Teddy. Aan Story vertelt de presentatrice dat het moederschap net zo leuk is als ze zich had voorgesteld. “Ik ben elke dag dankbaar dat ik onderdeel mag uitmaken van haar leven en naast haar mag lopen op haar levenspad.”

“Ik heb het idee dat mijn leven intenser is geworden sinds haar geboorte.” Toch moet De Vries ook toegeven dat het best een zware klus is. “Een kind krijgen is een ingrijpende verandering in je leven. Het is veel hectischer geworden”, legt Fabienne uit. “Ik heb moeten leren plannen om alles makkelijker te laten verlopen.”

Of Fabienne en haar vriend Mitchell hun gezinnetje binnenkort willen uitbreiden? “Daar hebben we nog geen beslissing over genomen, aldus de blondine. En eerlijk gezegd heb ik er ook nog niet over nagedacht. Misschien omdat Teddy nog zo jong is. Vooralsnog concentreer ik mij alleen op haar.”

Story vraagt de 41-jarige moeder ook naar eventuele huwelijksplannen. “Toen ik jong was, had ik een heel romantisch beeld bij een huwelijk. Nu zie ik het als een instituut, wat voor mij niet zozeer hoeft.” Mitchell heeft ook twee kinderen uit een vorige relatie. “Mijn leven is nu helemaal compleet, ook met de andere kindjes van Mitchell erbij.”

[NOVUM]