Search
Close this search box.

Nog een baby voor Jack en Lisa Osbourne

Jack Osbourne en zijn vrouw Lisa verwachten binnenkort hun tweede kind. “Verrassing!!!!! #ronde2 #babyopkomst”, schreef de zoon van rocker Ozzy Osbourne.

Jack Osbourne en zijn vrouw Lisa verwachten binnenkort hun tweede kind. Dat heeft de realityster zaterdag op Instagram laten weten.

“Verrassing!!!!! #ronde2 #babyopkomst”, schreef de 29-jarige zoon van rocker Ozzy Osbourne op zijn Instagram-account. Ernaast een foto van zijn vrouw met een licht bollend buikje en hun dochtertje Pearl.

Ook zijn vrouw Lisa laat de wereld het heuglijke nieuws weten. “Ik ben zwanger”, schrijft ze op haar weblog. Hun 2-jarige dochtertje is erg blij dat ze een grote zus wordt. “Ze leest iedere avond uit haar boek Ik ben een grote zus en vertelt me dan over haar plannen om de baby te baden, voeden en vast te houden.”

Lisa is al over de helft van haar zwangerschap, schrijft ze. “We zijn erg enthousiast om meer ouders te worden!”

Jack trouwde in 2012 met zijn Lisa. In datzelfde jaar verwelkomden de twee hun eerste dochtertje Pearl. De komst van een tweede kind is waarschijnlijk extra speciaal voor de twee, in 2013 had Lisa nog een miskraam.

[NOVUM]