Search
Close this search box.

Duchovny: reünie The X-Files gaat gebeuren

David Duchovny heeft bevestigd dat er plannen zijn voor nieuwe afleveringen van The X-Files. De 54-jarige acteur kon nog geen datum geven.

David Duchovny heeft tegenover The Telegraph bevestigd dat er plannen zijn voor nieuwe afleveringen van The X-Files. De 54-jarige acteur kon nog geen datum geven voor de start van de opnames, maar zei dat het binnenkort gaat gebeuren.

De populaire sciencefictionserie The X-Files stopte dertien jaar geleden, nadat het negen seizoenen te zien was op televisie. Toch is David nog niet klaar met de serie. Als je me dat tien jaar geleden had gevraagd, dan had ik gezegd: ja, ik heb er genoeg van. Maar nu voelt het een beetje als een greatest hits-tour. Het zou lachen worden.

Duchovny en tegenspeelster Gillian Anderson hebben het beiden wel druk met andere werkzaamheden. Anderson speelt in de serie The Fall en ze staat momenteel ook op West End. Duchovny is bezig met zijn nieuwe show Aquarius en werkt aan een tweede roman. Een heel nieuw seizoen van The X-Files zit er dan ook niet in. “Daar hebben we de energie niet voor”, aldus David.

[NOVUM]