Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Genomineerden 3FM Serious Talent Award bekend

Medianieuws

De 3FM Serious Talent Award 2015 gaat naar Rondé, Kovacs, Sue the Night, Falco Benz of Sunday Sun. Deze vijf artiesten hebben volgens de 3FM afgelopen jaar hun predicaat 3FM Serious Talent het best benut. De 'Serious Talent Award' is geen publieksprijs. De award is gekozen door een vakjury van 3FM.

Deze juryprijs wordt op 7 april uitgereikt. Het winnen van de Serious Talent Award is volgens 3FM een 'stevige bevestiging voor de carrière van een artiest. De winnaar van de 3FM Serious Talent Award beklimt op 9 april het podium van de 3FM Awards in TivoliVredenburg te Utrecht voor een optreden. De Award-show wordt rechtstreeks uitgezonden op 3FM en NPO 3.

3FM Serious Talent
3FM Serious Talent is constant op zoek naar jong, onbekend en veelbelovend muzikaal talent. De publieke popzender koos afgelopen jaar twintig veelbelovende bands en artiesten, die naast airplay op 3FM ook kans maken om op te treden op grote festivals zoals Noorderslag, Zwarte Cross, Sziget en 3FM Serious Request. Bands en artiesten die doorbraken als 3FM Serious Talent zijn o.a. Caro Emerald, Go Back To The Zoo, Gers Pardoel, Miss Montreal, Rigby, Kensington, Mister & Mississippi en Jett Rebel. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen