Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Khloé neemt baan Kelly Osbourne over’

Het zou best weleens kunnen dat Khloé Kardashian de baan van Kelly Osbourne in de serie Fashion Police overneemt. Kathy Griffin zou een klik met haar hebben.

Het zou best weleens kunnen dat Khloé Kardashian de baan van Kelly Osbourne in de serie Fashion Police overneemt. Kathy Griffin, die de rol van de overleden Joan Rivers heeft overgenomen, zou het erg goed kunnen vinden met de Kardashiantelg. Ze zou een samenwerking daarom wel zien zitten.

Vrijdag werd bekend dat Kelly stopt met de serie waarin commentaar wordt geleverd op de outfits van de sterren. “Nu Kelly weggaat, kan de serie op een positieve manier doorgaan. Kathy is van plan tussendoor wat sketches te gaan doen en ze hoopt dat Khloé mee wil doen”, aldus een insider. “Kathy en Khloé hebben elkaar in de afgelopen maanden leren kennen, Khloé heeft een goed oog voor mode en haar grapjes zullen niet heel hard zijn”, zegt de bron over de reden dat Griffin haar wel ziet zitten.

Kelly zou het al tijden niet naar haar zin hebben gehad bij het programma, maar een racistische opmerking van een collega was vorige week voor haar de druppel. De crewleden zouden het niet heel erg vinden dat Osbourne vertrekt. “Mensen maakten vaak grapjes om haar paarse haar. Wie neemt er nou modeadvies van iemand met paars haar?”, besluit de ingewijde.

[NOVUM]