Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dr. Phil bekritiseerd na show met Nick Gordon

ATLANTA – Dr.

ATLANTA – Dr. Phil scoorde hoge kijkcijfers met zijn interview met een dronken Nick Gordon, maar de recensies zijn slopend.

De televisiepsycholoog Phil McGraw reisde af naar Atlanta om de emotioneel toegetakelde vriend van Bobbi Kristina Brown te interviewen. Hij bleek echter zo van zijn padje te zijn dat de missie hem te interviewen te veranderen in een missie hem in een afkickkliniek te krijgen. Toch werden Nick en zijn moeder uitgebreid ondervraagd. “Hij had moeten weten dat hij geen dronken gasten moet interviewen”, oordeelt de recensent van New York Daily News. “McGraw profiteerde van de situatie. Een schaamteloze poging om in het nieuws te komen.”

Ook in andere recensies en op social media wordt de uitzending omschreven als uitbuiting van een schrijnende situatie. Zelf kijkt McGraw terug op een succesvolle actie Gordon in een kliniek te krijgen. “Ik ging naar Atlanta voor een interview. Dat interview is een interventie geworden”, meldde hij eerder deze week aan Acces Hollywood. Volgens McGraw betaalt de Dr. Phil Show voor de kosten van de kliniek.

[NOVUM]