Kies je favoriete radiostation

Dossiers

NPO Best gratis te ontvangen als Zender van de Maand

Medianieuws

De digitale publieke tv-zender NPO Best is een maand lang gratis te ontvangen. Vaak zit NPO Best in een duurder pluspakket, wat zeer weinig mensen afnemen bij de aanbieders. Het themakanaal NPO Best is in mei volgens NPO "weer in heel Nederland te ontvangen", maar dat klopt niet helemaal.

De ‘Zender van de Maand’ is vooralsnog alleen te ontvangen bij Ziggo, KPN, Delta, Telfort en XS4all. Bij Canal Digitaal en Caiway zit NPO Best wel in het basispakket. NPO Best geeft daarnaast aan; "wanneer men NPO Best niet op tv kan bekijken kan men altijd nog online kijken", maar dat doen weinig mensen.

Gedurende de meimaand biedt NPO Best een programmering waarin televisieseries van eigen bodem een hoofdrol spelen. De kijker ziet Nederlands bekendste acteurs terug in oude drama- en comedyseries.

NPO Best zendt verder de eigen producties: Wat een drama en Kijkbuiskinderen uit tijdens de Meimaand Seriemaand. Het NPO-themakanaal programmeert, naast alle dramareeksen maar ook bekende showprogramma´s, quizzen en talkshows. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen