Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nicole was niet bang bij Buch in de bajes

HILVERSUM – Nicole Buch is op geen enkel moment bang geweest tijdens de opnames van Buch in de bajes.

HILVERSUM – Nicole Buch is op geen enkel moment bang geweest tijdens de opnames van Buch in de bajes. Zo vertelt de presentatrice die in het programma op bezoek gaat bij gedetineerden in de Penitentiaire Inrichting Rotterdam aan RTL Boulevard.

“Ik heb me ook niet bedreigd gevoeld. Natuurlijk ben je alert, want je praat wel met mensen die labiel zijn, maar ik voelde me veilig”, aldus Nicole. “Ik gaf de gedetineerden met wie ik sprak vertrouwen en dat heb ik teruggekregen.”

Donderdagavond was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Buch in de bajes op de buis. Nicole besloot vorig jaar, na het overlijden van haar man Boudewijn, zijn programma voort te zetten. “Ik heb er gisteravond in mijn eentje naar gekeken. Wij keken altijd samen en alles wat wij eerst met z’n tweetjes deden, doe ik nu alleen.”

Naar de eerste aflevering hebben bijna 1,3 miljoen mensen gekeken. “Ik vond het wachten op die kijkcijfers heel spannend.” Veel mensen hadden Nicole gezegd dat ze het programma over moest nemen. “Maar die mensen moeten dan natuurlijk wel gaan kijken, dat hebben gelukkig veel mensen gedaan.”

[NOVUM]