Search
Close this search box.

Rodriguez draaide door na dood Walker

Michelle Rodriguez werd naar eigen zeggen ‘gek’ na de dood van haar goede vriend en Fast & Furious-collega Paul Walker. Aan Entertainment Weekly onthult de actrice wat ze heeft doorgemaakt.

”Ik werd een beetje gek… Ik werd heel erg gek. Veel van de dingen die ik afgelopen jaar heb gedaan zou ik nooit hebben gedaan als ik bij mijn volle verstand was’‘, aldus Michelle, die afgelopen jaar een relatie zou hebben gehad met Zac Efron en later met Cara Delevingne. ”Ik deed er alles aan om iets te voelen. Het leek alsof niets mij meer het gevoel kon geven dat ik leefde, dus ging ik steeds verder en verder. Ik ging veel op reis en had veel seks. Ik negeerde alles wat ik voelde.”

Rodriguez zegt dat ze in Paul een zielsverwant is verloren. ”Als dat wegvalt dan vraag je je af wat er nog overblijft. Er was niets meer dat me aan dit bestaan verbond. Ik vroeg me af wat ik hier nog deed. En ik vroeg me af waarom hij zonder mij was vertrokken.”

Maar op een dag veranderde alles voor de 36-jarige Michelle. ”Ik werd op een dag wakker met opeens een enorm respect voor het leven. Ik stond met opgeheven hoofd op en zei tegen mezelf: Weet je wat Michelle? Houd op met verstoppen. Laat je zien. En uit het niets kwam ik uit het dal en ging weer aan de slag.” [NOVUM]