Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amanda: Afrojack is een heel lieve vader

Afrojack heeft voor de derde verjaardag van zijn dochter Vegas een prinsessenfeest georganiseerd, met alles erop en eraan.

AMSTERDAM – Afrojack heeft voor de derde verjaardag van zijn dochter Vegas een prinsessenfeest georganiseerd, met alles erop en eraan. Moeder Amanda Balk vertelt in Story dat de dj uit Spijkenisse een ontzettend goede vader is.

Afrojack, de artiestennaam van Nick van de Wall, kon vanwege een zware tandtechnische ingreep niet bij het Frozen-feestje zijn. “Maar op de dag dat Vegas echt jarig was, was hij er wel”, laat Amanda weten. “Hij is dol op zijn kindje.” Ze omschrijft Afrojack, die zelfs een koets had geregeld, als ‘een heel lieve en bezorgde vader’. “Ik kan wel zeggen dat Vegas het belangrijkste in zijn leven is.”

De 27-jarige dj ziet het meisje door zijn werk wel minder vaak dan hij zou willen. “Maar steeds als hij in Nederland is, komt hij ons nu bezoeken”, aldus Balk (27). “Een vaste bezoekregeling of co-ouderschap is moeilijk, omdat hij vaak onderweg is. Maar we gaan het op deze manier wel redden. Tijdens mijn zwangerschap had ik niet durven hopen dat het zo zou lopen. Ik ben hartstikke blij!”

Afrojack en Amanda gingen in 2012 uit elkaar, kort nadat bleek dat de voormalige Gouden Kooi-deelneemster zwanger was. De twee kregen ruzie, maar inmiddels zijn ze weer goede vrienden. “We zijn allebei erg blij dat het contact tussen ons weer goed is. Het is voor Vegas belangrijk dat we er als ouders voor haar zijn. En ik denk dat ze de allerbeste ouders van de wereld heeft.”

[NOVUM]