Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halve finales KNVB Beker live op FOX

Medianieuws

De halve finales van de KNVB Beker zijn rechtstreeks te zien op FOX. Op dinsdag 7 april staat FC Twente – PEC Zwolle op het programma, een dag later gevolgd door FC Groningen – Excelsior. De uitzending op beide dagen begint om 19.30 uur en om 20.00 uur wordt er afgetrapt.

Dinsdag 7 april begint om 20.00 uur: FC Twente – PEC Zwolle, de presentatie is in handen van Toine van Peperstraten en de analyse van Kenneth Perez. Het commentaar komt van Michiel Teeling.

Woensdag 8 april begint om 20.00 uur: FC Groningen - Excelsior, de presentatie is in handen Jan Joost van Gangelen  en de analyse van Mario Been. Het commentaar komt van Mark van Rijswijk.

De finale van de KNVB Beker wordt gespeeld op zondag 3 mei in De Kuip te Rotterdam. Ook dit duel is rechtstreeks te zien op FOX. De halve finales en de finale om de KNVB Beker zijn tegelijkertijd ook live te zien op FOX Sports. FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo / UPC, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen