Search
Close this search box.

Opnames Rokjesdag in Vondelpark

De opnames van Rokjesdag, de nieuwe romantische komedie van regisseur Johan Nijenhuis, gaan vrijdag van start. De regisseur zal op deze zomerse dag met verborgen camera’s sfeerbeelden schieten in het Vondelpark en op het Museumpark. Dat heeft distributeur Entertainment One vrijdag bekendgemaakt.

Rokjesdag gaat over diverse singles die op de eerste mooie lentedag samenkomen tijdens een kookworkshop in Amsterdam. De film telt vijf verschillende verhaallijnen waarvan er vier op ‘rokjesdag’ tot een hoogtepunt komen.

Op dit moment is de regisseur bezig met de casting. Maar hij wil de échte ‘rokjesdag’ vrijdag niet zomaar voorbij laten gaan. “Het is werkelijk een feestje om met Rokjesdag aan de slag te gaan”, stelt Nijenhuis. “Het is de dag waarop zelfs Nederlanders durven te flirten en een dag met een zwoele sfeer die ’s avonds nog lang in de stad blijft hangen.”

De regisseur was eerder verantwoordelijk voor kaskrakers als Costa, Verliefd op Ibiza en Toscaanse Bruiloft. Rokjesdag wordt voorjaar 2016 in de Nederlandse bioscopen verwacht. [NOVUM]