Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zoon Bruce Jenner bekritiseert nep-supporters

Burt Jenner heeft weinig goede woorden over voor mensen die plotseling achter zijn vader staan. “Vind het moeilijk om niet een paar mensen aan te vallen die eerst geen supporters waren, maar nu doen alsof ze dat altijd waren”, schrijft hij op Twitter. Vrijdagavond werd het langverwachte interview met Bruce Jenner uitgezonden waarin hij aan Diane Sawyer uitgebreid vertelde over zijn geslachtsverandering.

Ook dochter Kylie reageerde na het interview op degenen die weinig voor hadden met de keuze van haar vader. “Ik heb geen tijd voor mensen die zoveel negativiteit in hun leven brengen. Ik kan alleen voor hen bidden!”

Na het interview over de veelbesproken geslachtsverandering van de voormalig Olympisch atleet traden ook zijn moeder en ex-vrouw Linda Thompson op in de media. “Als Bruce me had verteld over zijn seksuele identiteit toen we in een relatie raakten had ik hem niet getrouwd. Puur en simpel”, schrijft Thompson in een persoonlijk verhaal op Huffington Post. “Maar als ik terugkijk ben ik God, het universum en Bruce dankbaar dat ik het niet wist en dat hij de rol die hij in mijn leven gespeeld heeft heeft kunnen spelen.”

Moeder Esther Jenner heeft moeite met de geslachtsverandering van haar zoon, maar steunt hem wel. Ze was aanvankelijk niet van plan naar het interview te kijken, maar besloot dat toch te doen, meldt ze aan Access Hollywood. “Ik denk dat het erg leerzaam was en ik hoop nog meer te leren.” In het interview zelf sprak ze haar steun uit voor haar zoon. “Ik dacht niet dat ik ooit nog trotser op je kon zijn dan toen je op het Olympisch podium stond, maar ik leer het toch te zijn.”

 

[NOVUM]